کفپوش اپوکسی دستهای از کفپوشهای رزینی است که فرمولاسیون آن برپایه رزین اپوکسی طراحی شده است و در 3 تا 6 لایهی مختلف نصب میشوند. تعداد لایهها و ضخامت هر لایه از آن به عوامل مختلفی از جمله شرایط زیرسازی، کاربری کفپوش و مواد شیمیایی در تماس با کف وابسته است. هدف از استفاده از اپوکسی کف آب بند نمودن بتن، جلوگیری از ایجاد گرد و غبار، نظافت ساده و آسان، ایجاد محیطی بهداشتی، فضایی دلپذیر و ایمن برای کارکنان، افزایش بهرهوری و کاهش هزینههای تعمیرات و نگهداری است.
بساپلیمر٫ به صورت تخصصی در زمینه تولید انواع مختلف کفپوشهای یکپارچه رزینی به ارائه محصولات و خدمات میپردازد و در کنار تولید محصولات، ارائه دهنده مشاورههای تخصصی در زمینه طراحی سیستمهای محافظتی کف و خدمات نظارتی میباشد.
این جا هستیم تا به مشتریان و مجریان کفپوش به بهترین شکل کمک کنیم.
مشاوره تخصصی رایگان،خرید کفپوش اپوکسی و ثبت سفارشات شما از طریق:
021-44960014
|
کفپوش اپوکسی چیست؟
کفپوش اپوکسی یکی از پرکاربردترین کفپوشها در کاربریهای مختلف از جمله: مکانهای صنعتی، بهداشتی، تجاری، پارکینگی و... است. از کفپوش اپوکسی بساپلیمر با توجه به کاربری آن میتوان در: 1) صنایع داروسازی 2) صنایع غذایی و لبنی 3) نفت، گاز و پتروشیمی 4) بیمارستان ها و مراکز بهداشتی 5) پارکینگ ها و مراکز تجاری 6) مراکز صنعتی و انبارها 7) صنایع دریایی 8) صنایع هوایی 9) مصارف مسکونی و... استفاده کرد و به طور ویژه با در نظر گرفتن شرایط محل مورد نظر، کفپوش اپوکسی با ویژگیهای خاصی نظیر آنتی استاتیک و آنتی باکتریال بودن در طرح ها و رنگ های مختلف نیز، تولید میشود.
ویژگی مهم کفپوشهای رزینی اپوکسی، قابلیت اجرای آن به صورت یکپارچه و بدون درز است. عدم وجود درز و زاویه نود درجه با دیوار، باعث سهولت در شست و شو و نظافت کف در محیطهای بهداشتی مانند بیمارستانها و داروسازیها می شود.
کفپوش رزینی اپوکسی از سطح زیرین خود دربرابر سایش و فرسایش محافظت میکند، مقاومت مکانیکی و تحمل بار بالایی دارد و دربرابر اسید، قلیا و مواد شیمیایی مقاوم است. ظاهر مدرن، تنوع در رنگ بندی و طرحهای کفپوش از یک سو و از سوی دیگر قابلیت رنگ آمیزی، خط کشی و علامت گذاری کف بدون تغییر متریال، توجه معماران داخلی و شرکتها را به خود جلب کرده است.
همچنین تهیه بهینه مواد اولیه با توجه به متراژ، باعث کاهش دور ریزهای پلیمری، آسیب کمتر به محیط زیست و کم شدن هزینه های جانبی برای کارفرمایان شده است.
مراحل اجرای کفپوش اپوکسی چیست؟
سیستم کفپوش اپوکسی از لایههای مختلفی تشکیل شده است که مهمترین آنها شامل: پرایمر، میانی، روکش و لاک نهایی میشود. کیفیت نهایی سیستم کفپوش به ویژگی تک تک این محصولات بستگی دارد. جهت اجرای این کفپوش حداقل به سه لایه(پرایمر، میانی و روکش) نیاز است.
1-پرایمر اپوکسی
اولین لایه اجرا شده که جهت آب بند کردن و ایجاد چسبندگی بیشتر به زیرآیند استفاده میشود و کمترین ضخامت را به خود اختصاص میدهد پرایمر است. پرایمرها در انواع مختلفی موجود میباشند و بسته به مواد اولیه چسبندگیهای مختلفی را ارائه میدهد. بیشتر بخوانید: پرایمر اپوکسی
2- میانی اپوکسی:
این لایه جهت صاف و پرکردن ترکهای احتمالی، و افزایش استحکام سیستم کفپوش استفاده میشود.
روکش اپوکسی:
این لایه علاوهبر تعیین ظاهر نهایی کفپوش، خواص سطحی مانند: سختی و مقاومت به سایش، آب، مواد شیمیایی و .. را تعیین میکند.
لاک نهایی اپوکسی:
لایه آخر اجرای کفپوش شما، شفاف و بهعنوان پوشش محافظتی در لایهی نهایی اجرا شده و در دو نوع مات یا صیقلی موجود است.
بیشتر بخوانید:
مواد اولیه کفپوش اپوکسی
|
 |
مراحل نصب کفپوش اپوکسی
نصب کفپوش اپوکسی باید توسط متخصصان با تجربه انجام شود تا از نظر ظاهری، مقاومت و دوام کیفیت لازم را داشته باشد. به طور کلی نصب و اجرای آن بر روی انواع سطح (بتن، سنگ، سرامیک، کاشی و...) در 4 مرحله انجام میشود. قبل از اجرا نیز باید از عدم رطوبت کف اطمینان حاصل شود. در صورت بتن ریزی نیز عملیات نصب کفپوش باید بعد از 30 روز انجام شود.
1. آماده سازی سطح
عملیات نصب اپوکسی کف با تخلیهی کامل اتاق شروع میشود. سپس اتاق طور کامل جارو زده میشود. در صورت وجود هر گونه ترک، درز یا آسیب تعمیرات انجام میگیرد. سطح بتنی باید توسط شویندهی مناسب از هر نوع گریس، روغن یا حلال پاک شود. این مواد دارای پتانسیل کاهش چسبندگی کفپوش به بتن هستند، بنابراین باید به طور کامل تمیز شوند. در نهایت کفسابی جهت افزایش چسبندگی صورت میگیرد.
|
2. اعمال پرایمر
پرایمر قبل از اجرای کفپوش اپوکسی استفاده میشود و هدف از استفاده از آن اطمینان از چسبندگی خوب کفپوش به سطح زیر است. پرایمر ویسکوزیتهی کمی داشته و کاملاً رقیق است و به خوبی درون بتن نفوذ میکند. پرایمر اپوکسی پس از آماده سازی سطح زیرین و با غلتک پشمی بر سطح اعمال میشود. نفوذ مناسب پرایمر به زیرسازی و بتن در دستیابی به کفپوشی با کیفیت بسیار با اهمیت است.
|
3. اختلاط مواد
سطلهای رنگ اپوکسی حاوی دو جزء اصلی و عامل پخت (هاردنر) هستند. ابتدا جزء اول و دوم جداگانه میکس شده سپس سپس جزء دوم را به سطل حاوی رنگ اصلی اضافه میکنیم. عملیات اختلاط را با استفاده از میکسر برقی با سرعت متوسط به مدت دو دقیقه مخلوط میکنیم تا کاملاً یک دست شود. پس از اتمام اختلاط، نصب کفپوش اپوکسی باید سریعا! آغاز گردد. زیرا در صورت گذشت پات لایف، مواد ژل میشوند.
|
4.لایه ی میانی کفپوش اپوکسی
مخلوط تولید شده باید با لیسه صاف یا شانهای بر سطح اجرا شود. انتخاب نوع لیسه به میزان مصرف متریال وابسته است. بعد از اجرای لایه میانی باید صبر کرد تا کاملاً لایه خشک شود. پس از خشک شدن مشکلات احتمالی کف (وجود موج سطحی، حفره یا ترک) بررسی میشود تا در صورت لزوم لایه میانی دوباره بر سطح اجرا شود.
|
5. لایه نهایی سیستم کفپوش اپوکسی
باز هم تاکید میشود هیچ ترک یا حفرهای، قبل از اجرای لایه نهایی کفپوش اپوکسی نباید روی سطح باقی مانده باشد. نصب لایه نهایی، بسته به نوع آن با استفاده از لیسه شانهای و غلتک هواگیر (کفپوش خودتراز) یا با استفاده از غلتک پشمی (پوشش کف) بر سطح آماده سازی شده اجرا خواهد شد. سطح نهایی میتواند پوست پرتقالی یا صیقلی باشد.
|
انواع کفپوش اپوکسی چیست؟
بطور کلی کفپوشهای اپوکسی را به دستههای مختلفی میتوان تقسیم کرد:
انواع کفپوش اپوکسی بر اساس کاربری:
کفپوش تزئینی: این کفپوش ظاهری زیبا، مدرن و یکپارچه را ارائه میکند.
کفپوش اپوکسی سه بعدی: کفپوش سه بعدی با پوشش چاپ گونه که توسط دستگاه چاپ صورت رد بر روی سطح اعمال میگردد. سطح نهایی نیز با شفافیت و مقاومت خش پذیری بالا خواهد بود.
کفپوش پارکینگ: کفپوش پارکینگ مقاومت کف بتن را در برابر وسایل نقلیه و ترافیک عابر پیاده، سایش، ضربه، لکههای روغنی، اثر لاستیکها، بنزین و مایعات ترمز و بسیاری از فشارهای شیمیایی و مکانیکی افزایش میدهد.
کفپوش صنعتی: از این نوع کفپوش اپوکسی در محیط کارخانجات و انبارها استفاده میشود، عبور و مرور ماشین آلات، وسایل سنگین و قرار دادن آنها و یا کشیده شدنشان، آسیبی به این کفپوشها نمیرسانند.
کفپوش دارویی و اتاق تمیز: کفپوشهای یکپارچه دارویی با خاصیت آنتی باکتریالی، تضمین کننده بهداشت محیط کاری فضا باشند.
کفپوش بیمارستانی: کفپوشهای اپوکسی بیمارستانی با خاصیت آنتی باکتریالی از رشد هرگونه قارچ و کپک جلوگیری کرده و کاملاً یک پارچه و بهداشتی هستند که به آسانی ضد عفونی میشوند.
کفپوش صنایع لبنی: کفپوش صنایع لبنی در عین استحکام بالا، مقاومت مطلوبی در برابر مواد شیمیایی، اسیدها، بازها، آب و رطوبت دارند.
کفپوش سالن ورزشی: انعطاف پذیری بالا توانایی این محصول را در تحمل ضربه ها و تنش های موجود افزایش داده و از آسیب احتمالی به ورزشکاران جلوگیری می کند.
کفپوش کارخانجات: رزینی با مقاومت حرارتی و شیمیایی مناسب و همچنین مقاومت در برابر تردد ماشین آلات سنگین در این کارخانجات استفاده می شود.
|

برای مشاهده پروژه کفپوش اپوکسی صنعتی اپوکسی شرکت نانو پودر توس، روی عکس کلیک کنید.
|

برای آشنایی با ویژگیهای کفپوش پارکینگ بساپلیمر، کلیک کنید.
|
انواع کفپوش بر اساس ویژگی:
کفپوش آنتی باکتریال: متریال موجود در مواد اولیه کفپوش اپوکسی از رشد قارچ، میکروب و باکتری جلوگیری کرده و با مقاومت بالایی که به مواد ضدعفونی کننده دارد در اثر شستشوی مداوم آسیب نمیبینند.
کفپوش ضد سایش: در کفپوش رزینی اپوکسی ضد سایش از بین رفتن تدریجی سطح در اثر سایش حتی در ترافیکهای سنگین نیز بسیار کم و ناچیز است.
کفپوش آنتی استاتیک: این کفپوش از هدایت الکتریکی بالایی برخودار بوده و از ایجاد الکتریسیتهی ساکن وجرقه در اتاقهای کنترل و اتاقهای با لوازم الکتریکی زیاد جلوگیری میکند.
کفپوش اپوکسی ضد لغزش: ناهمواریهای ریز و کوچک این کفپوشها احتمال لیز خوردن اجسام و افراد را کاهش میدهد.
کفپوش مقاوم به رطوبت: کفپوش اپوکسی مقاوم به رطوبت، مقاومت بالایی در برابر رطوبت زیرآیند داشته و در محیطهای مرطوب قابل اجرا هستند.
|
نگهداری از کفپوشهای اپوکسی
همانطور که گفتیم انتخاب کفپوشهای اپوکسی به دلیل مقاومت زیاد در برابر سایش یا ضربه هزینه بسیار کمی برای تعمیر خواهد داشت. نگهداری از کفپوش اپوکسی بسیار ساده است و رعایت یک برنامهی نظافتی مناسب با شرایط کاربری آن دوام و حفظ ظاهر زیبای آن را در طول عمر سرویس دهی تضمین میکند. با این حال برخی از نکات میتواند عمر کفپوش شما را بالا ببرد.
یکی از عوامل تاثیرگذار بر طول عمر کفپوش، نحوه نگهداری و نظافت آن است. در نگهداری از اپوکسی کف نسبت به اقدامات زیر توجه لازم را داشته باشید:
• در صورت امکان، نظافت با شوینده های مخصوصی که شرکت تولید کننده در اختیارتان می گذارد، انجام شود.
• جهت جلوگیری از ایجاد خط و خش، از کشیدن اجسام سنگین و بزرگ بر روی کف خودداری کنید.
• کفپوش اپوکسی در معرض تغییرات ناگهانی دما قرار نگیرد.
• قبل از استفاده از مواد شیمیایی، جدول مقاومت شیمیایی چک شود و در صورت ریختن مواد شیمیایی بر روی کفپوش، نسبت به تمیز کردن آن اقدام کنید.
• بازدید ادواری از کفپوش اپوکسی برای رفع بلافاصله ایرادات احتمالی برای جلوگیری از توسعه مشکل
• رعایت برنامه نظافتی مناسب با شرایط کاربری
• رعایت الگوی مصرف مناسب

تعمیرات کفپوش اپوکسی
یکی از مزیت های کفپوش اپوکسی قابلیت ترمیم آن است. در صورت بروز هر گونه ترک یا شکستگی، باید نسبت به ترمیم آن فوراً اقدام کرد. روش های ترمیم با توجه به نوع خرابی انتخاب می شوند. بنابراین، بهتر است در صورت بروز هر گونه خرابی با شرکت تولید کننده کفپوش تماس حاصل فرمایید.
قیمت خرید کفپوش اپوکسی
تعیین قیمت کفپوشها به عوامل متعددی از جمله، نوع کاربری، شرایط کف، متراژ و ضخامت کفپوش بستگی دارد. بنابراین با توجه به عوامل ذکر شده، بازه قیمتی متفاوتی برای کفپوش اپوکسی وجود دارد.
بطورکلی قیمت کفپوشهای اپوکسی از 100 هزارتومان تا بالای 350 هزار تومان به ازای هر مترمربع است.
باتوجه به نوسان قیمت دلار و تغییر هزینه مواد اولیه، اعلام قیمت خرید کفپوش اپوکسی دشوار خواهد بود. پیشنهاد میکنیم برای استعلام قیمت بهروز و خرید کفپوشهای رزینی اپوکسی با کارشناسان فنی شرکت بساپلیمر تماس بگیرید. شرکت بساپلیمر با در اختیار داشتن تیمی متخصص، مواد اولیه با کیفیت و در نظر گرفتن شرایط روز کشور، در طی سالها افتخار داشته تا رضایت و اعتماد مشتریان خود را به دست آورد و پروژه های موفقی را در کارنامه کاری خود ثبت کند.
بساپلیمر٫ به صورت تخصصی در زمینه تولید انواع مختلف کفپوشهای یکپارچه رزینی به ارائه محصولات و خدمات میپردازد و در کنار تولید محصولات، ارائه دهنده مشاورههای تخصصی در زمینه طراحی سیستمهای محافظتی کف و خدمات نظارتی میباشد.
این جا هستیم تا به مشتریان و مجریان کفپوش به بهترین شکل کمک کنیم.
مشاوره تخصصی رایگان،خرید کفپوش اپوکسی و ثبت سفارشات شما از طریق:
021-44960014
|